Haluaisitko sinäkin asua tällaisessa kodissa?
Varaa nyt omasi!

Ota yhteyttä

Kehittyvä Tikkurila

Tikkurilan Helmi rakennetaan Tikkurilan Oksanmäelle, loistavalle paikalle kehittyvään Tikkurilaan. Helmi muodostuu kahdesta kerrostalosta ja 76:sta asunnosta. Asunnot soveltuvat niin yksin asuville, kuin pienille perheillekin. Taloyhtiöön kuuluu myös yhteiset sauna- ja pesutilat, jotka ovat A-talon pohjakerroksessa.  Helmi sijaitsee rauhallisella alueella Tikkurilan keskustassa. Kävelymatkan päässä sijaitsevasta matkakeskuksesta on uuden kehäradan myötä loistavat yhteydet niin Helsingin keskustaan (14 min), lentokentälle (7 min), kuin kaikkialle pääkaupunkiseudulle.

Tikkurila on nykyään Vantaan hallinnollinen keskus, johon kaupungin ja valtion virastot sijoittuvat. Kaupunginosa on myös merkittävin työpaikkakeskittymä Vantaalla heti lentokentän jälkeen. Tikkurila on lisäksi joukkoliikenneyhteyksiltään ainutlaatuinen koko Suomessa, joten sillä on edessään huikeat tulevaisuuden näkymät. Moniin muihin aluekeskuksiin verrattuna Tikkurila edustaa aitoa kaupunkia. Sieltä löytyy pitkän historian muokkaamaa paikan henkeä; pikkukaupunkia, jonka keskustassa kirkko ja kaupungintalo ovat oikeilla paikoillaan. Loistavien liikenneyhteyksiensä ansiosta Tikkurila tarjoaa valtavan kasvupotentiaalin yrityksille ja asutukselle. Alue on Helsingin metropolialueen keskellä, raideliikenteen, lentoliikenteen ja tieliikenteen solmukohdassa. Tikkurilassa on Helsingin jälkeen Suomen toiseksi vilkkain rautatieasema.

Tulevaisuudessa Tikkurilasta on kasvamassa koko Suomen mittakaavassakin merkittävä kaupunkikeskus. Vantaan kaupunkisuunnitelun tekemän raportin mukaan Tikkurilan tulevaisuuden näkymät ovat huimat. Vanhaa keskustaa tullaan korjausrakentamaan sekä uusia palveluita rakennetaan kokoajan lisää kasvaviin tarpeisiin. Aseman seudulle on juuri valmistuneen Kauppakeskus Dixin lisäksi suunnitteilla on uusia katutason liiketiloja, kahviloita ja ravintoloita. Myös vanhaan silkkitehtaaseen on suunnitteilla elämyksellinen ja kauppahallimainen keskus joka sisältää mm. käsityö-, herkku- ja design-puoteja.

Monipuoliset palvelut

Lähistöltä löytyy päiväkoti, ala- ja yläaste, lukio sekä Laurea-ammattikorkeakoulu. Tikkurilan matkakeskukseen yhteyteen on valmistunut tänä vuonna uusi kauppa- ja liikekeskus, josta löytyy kahviloita, ravintoloita, kauppoja ja terveyden- ja kauneudenhoidon palveluita. Tiedekeskus Heureka löytyy reilun kilometrin säteeltä ja Vantaan Ikealle matkaa on vain viisi kilometriä!

Lukuisia harrastusmahdollisuuksia

Alle kilometrin säteellä Tikkurilan Helmestä sijaitsevat uimahalli, kuntosali, Tikkurilan jäähalli sekä urheilupuisto.  Alueelta löytyy useita lenkkipolkuja ja rauhallisia viheralueita. Eikä Sipoonkorven kansallispuistoonkaan ole kuin kymmenen kilometrin matka!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tai soita 050 4200 300

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

LATAA ESITE